Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Кардио Протект Фитофарма

  • Продукт на: Phytopharma Ltd.

 Задайте въпрос 

34.70лв.

 Изчерпано 
Спомага за предотвратяването на атеротромботични заболявания, свързани с начина на живот, като инфаркт на миокарда и инсулт, допринася за нормалната функция на сърцето и помага за поддържане на нормалната тромбоцитна агрегация, която допринася за добър кръвоток. Активирането на тромбоцитите играе решаваща роля не само при хемостазата, но и при развитието на няколко сериозни артериални нарушения. Кардио Протект съдържа Омега-3 концентрат, Желатин, Слънчогледов лецитин, Пчелен восък, Глицерин, Оцветители: Бетакаротен, Титаниев диоксид и Кармин Fruitflow® - патентован екстракт от водната част на домат. Някои хранителни вещества имат потенциал да намалят нивата на специфични рискови фактори за сърдечно-съдови заболявания. Доказано е, че много от хранителните вещества, присъстващи в доматите, са свързани с доказани ефекти върху сърдечносъдовата система. Fruitflow® е водоазтворим концентрат, извлечен от желето около семките на домат, патентована съставка без ликопен. Екстрактът съдържа три широки групи от биоактивни вещества, базирани на нуклеотиди, прости феноли и техните конюгати, и флавоноиди и техните конюгати. Механизмните изследвания показват, че ефекта на прием на 150 mg Fruitflow® дови до средно намаление на агрегацията на тромбоцитите от 8-23%. Омега-3 мастните киселини, EPA и DHA, които се намират в концентрирано Рибено масло, намалява риска от възпални процеси на сърдечно-съдовата система, което допринася за намаляване на риска от агрегацияна на тробцитите и така води до намаляване на риска от развитие на сърдечно съдови заболявания.
ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА УПОТРЕБА: Като хранителна добавка за възрастни, приемайте по една или две капсули на ден с храната.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Да не се приема от деца! Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт!
СЪХРАНЕНИЕ: На тъмно и сухо място, при умерена температура.
СРОК НА ГОДНОСТ: Три години от датата на производство.
ОПАКОВКА: Кутия с три блистера по десет капсули

Продуктът е добавен в каталога на вторник 26 ноември, 2013.

Copyright © ЕТ Стефан Баев