тел. 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

СЕЛЕНОГИН


24.80лв.

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Състав: Всяка таблетка съдържа екстракт от Гинко Билоба 90 mg и Селен 100 mcg.
Селеногин е натурален препарат, разработен на основата на екстракт от Гинко Билоба и Селен, извлечен от Райски орех (Bertholletia excelsa extract). Гинко Билоба и Селен подпомагат оросяването на мозъка и крайниците и имат силен антиоксидантен ефект. Селеногин е изключително подходящ при лечение на тинитус (шум в ушите), главоболие. SELENOGIN подпомага съдоразширяването в организма. Спомага за подобряване паметта и концентрацията, понижаване на кръвното налягане, зрението, слуха, сексуалните възможности. Препоръчва се при шум в ушите, световъртеж (вертиго), при възстановяване след прекарани инфаркти и инсулти.
Предупреждение: Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. При приемане на антикоагуланти или при предстоящи хирургични операции, моля консултирайте се с Вашия лекар.
Начин на съхранение: Не използвайте след датата на опаковката. Да се съхранява на сухо и проветриво място при температура под 25 С. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
60 табл.
Производител: "Фармацевтични заводи Милве" АД, България
Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 14 декември петък, 2012.