Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Корсаж за отслабване с дълги ръкави Dr. Kliin

  • Продукт на: K. V. Innovations Co. Ltd. Taiwan

 Задайте въпрос 

35.00лв.

Добави към кошницата:
Корсетът с дълги ръкави Dr. Kliin коригира стойката укрепва мускулите на гърба стяга мускулите на ръцете повдига гърдите, което е естествено красива форма; стяга стомаха намалява талията подобрява здравето Корсетът е разработени от екип от медицински специалисти. Поради специалните особености на дизайна той действа върху мускулите на гърба, ръцете, гръдния кош и корема. Оригиналните съставки, разработени от Bayer (Япония), изгарят мазнините, за премахване мастните депа. Наличието на памучна прежда в продукта позволява на кожата да "диша". Компанията BAYER (Япония) осигурява безопасността на съставките и потвърждава естествения характер на техния произход.
Състав: найлон 80%, спандекс 20%, 36% памук Цветове: черен или бежов - Екстрактът от червена чушка /чили/ съдържа витамините А, С и Е ускорява обмяната на веществата и намалява мастната тъкан, вследствие на загряващия ефект и подобреното кръвообращение.
- Екстракт от черния дроб на дълбоководни риби. Той премахва умората и болката в мускулите, подпомага за насищането им с кислород и повишава работоспособността.
- Екстрактът от лайка действа благотворно на кожата и мускулите.
Ноtех отлично самочувствие и стройна фигура.
Изделията Ноtех могат да се носят непосредствено върху тялото. Те са практични и комфортни. Авангардната технология и качествената изработка осигуряват дълготрайност на изделията. Правилата за пране са идентични с тези на всяко друго луксозно бельо - ръчно пране снеутрален сапун при 40° С.
Размерът е универсален и обхваща: Ръст от 150 до 185 см.; Тегло от 43 до 85 кг
Състав: найлон 80%, спандекс 20%

Продуктът е добавен в каталога на вторник 04 декември, 2012.

Copyright © ЕТ Стефан Баев