Производители

Партньори

Градинар Варна

Колонпротект гел при хемороиди

15.90лв.

Добави към кошницата:
Хамамелис (разновидност на леската), съдържащ се в продукта е богат на танини, флавоноиди и етерични масла. Екстрактът от Хамамелис спомага за предпазване на кожата около аналния отвор от раздразнение, възпаления и оток, за стягане, успокояване, тонизиране и възстановяване на чувствителната кожа, укрепване стените на кръвоносните съдове, за спиране на болката, сърбежа и паренето при вътрешните и външните хемороиди.
Начин на употреба: 2- 3 пъти на ден се втрива в кожата около аналния отвор с леки, кръгови масажни движения. Да се избягва контакт с очите. Подходящ е за честа и продължителна употреба. Да не се прилага при наличие на хиперчувствителност или алергия към една или повече от съставките. Колон протект е подходящ за мъже и жени от всички възрасти.
Състав: Aqua, Hammamelis Extract, Propylene Glycol, Triethanolamine, PEG Stearate, Rokonsal. Без консерванти, ГМО и съставки от животински произход.
Съхранение: Да се съхранява на проветриво, сухо място далече от източници на топлина и достъпа на светлина. Да се пази от деца.
Опаковка: 50 мл.
Произвeдено от "Панацея 2001" СД за "Зонафарм" ООД

Продуктът е добавен в каталога на неделя 30 септември, 2012.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев