Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Вирумин Витал

  • Продукт на: P.W.M. GAMA, Poland

 Задайте въпрос 

48.50лв.

Добави към кошницата:
Virumin Vital е източник на естествени витамини, минерали, флавоноиди, антиоксиданти. действа благоприятно върху нервната и костно-ставната система. Използването на зелен овес в състава на ВИРУМИН-ВИТАЛ е причина за наличието на лесно усвоим водоразтворим силициев двуокис, който е от съществено значение за правилното функциониране на костно-ставната системата. Зеленият овес е източник на β-глюкани, консумацията на които дава възможност за намаляване на нивото на глюкозата в кръвта след хранене. Освен това, β-глюканите помагат да се запази подходящо нивото на холестерола в кръвта. Витамин С, подпомага имунитета, правилното производство на колаген и по този начин действа благоприятно на костите. Хранителен продукт в прахобразна форма. Едно саше Вирумин Витал от 2.5гр съдържа: Люспи от елда – 39%; Зелен овес – 8%; Хибискус цвят – 31%; Арония плодове = 7.5%; Бяла черница листа – 8%; Джинджифил корен – 3.5%; Женшен корен - 3%.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Едно саше три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди всяко основно хранене. Сашето се поставя в чаша и се изсипва прясно преварена вода (не вряща вода) с температура около 80 градуса по Целзий. Запарва се от 5 до 10 минути.
Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони , животински продукти, глутен, соя, пшеница или мая и опасни химикали от какъвто и да е вид.
Опаковка: Пакет от 120 броя пакетчета по 2.5гр, т.е. 120 порции.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 01 август, 2012.

Copyright © ЕТ Стефан Баев