Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

ХИТОЗАН Кафе с Л-карнитин и Хром

  • Продукт на: Fortex Nutraceuticals

 Задайте въпрос 

13.30лв.

Добави към кошницата:
Хитозан Кафе с Л-карнитин и Хром oказва благоприятно влияние за извеждане на мазнините от организма, поддържане на здравословно тегло, регулиране на метаболизма, намалявяне на апетита към сладки храни, поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта.
Активни съставки: 1 саше съдържа: Хитозан 200мг, L-карнитин 200мг, Хром (хром пиколинат) 100мкг, кафе инстантно 2000мг.
Съставки (в 1 саше): Хитозан 200mg, L-карнитин 200mg, Хром (хром пиколинат) 100μg, Кафе инстантно 2000mg
Хитозан е аминополизахарид, свързващ се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащ за извеждането им от организма преди тяхното усвояване като по този начин съдейства за нормализиране на теглото.
L-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпомага процеса на превръщане на мазнините в организма в енергия. Допринася за енергичност, добра работоспособност и бързо възстановяване. Оказва благоприятно влияние за регулиране на метаболизма.
Хром подпомага нормалния метаболизъм на хранителните съставки като улеснява действието на инсулина в организма. Допринася за поддържане на нормални концентрациите на кръвната захар като подобрява усвояването на глюкозата в клетките. Подпомага намаляването на излишното влечение към сладки храни. Оказва благоприятен ефект за изгарянето на мазнините, изграждането на нормална мускулна маса и придобиването на енергия.
Дозировка: 1 саше дневно. Разтворете съдържанието на 1 саше в топла, но не вряла вода.
Предупреждения: Хитозан Кафе сашета х12 е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Предназначен за възрастни.
Опаковка: 12 сашета

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 12 април, 2012.

Copyright © ЕТ Стефан Баев