Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

ЕХИНАЦЕЯ БУРОВ 60 капсули

  • Продукт на: Bouroff EOOD

 Задайте въпрос 

12.00лв.

Добави към кошницата:
Ехинацея подкрепя функциите на имунната система, подпомага организма в борбата с инфекциозните и вирусни заболявания, различни остри и хронични възпалителни процеси при хронични инфекции на дихателните, пикочните пътища и вагинални инфекции . Ехинацея подтиска растежа на стафилококи, стрептококи, вирусите на грипа и херпеса. Тя се използва с профилактична цел при първите признаци на простуда и по време на грипни епидемии и ускорява оздравяването.
Билката ехинацея е уникална с действието си тъй като предпазва здравите клетки от вирусни и бактериални атаки, като стимулира имунната система като цяло и в частност Т- клетките, които се справят с патогените и токсините. Основното активно вещество Ехинакозид в съчетание с голямо количество етерични масла, смоли и флавоноиди, които се съдържат в Ехинацеята, действат заедно по уникален начин за поддържане на имунитета.
 Състав: всяка капсула съдържа стандартизиран екстракт от ехинацея (Extr.Echinacea purpurea) - 100 мг. и лактоза - 100 мг. Препоръчваната дневна доза от 6 капсули съдържа: стандартизиран екстракт от ехинацея (Extr.Echinacea purpurea) -600 мг. и лактоза - 600 мг.
Начин на приложение и дозировка: по 2 капсули 3 пъти дневно, преди хранене. Противопоказания и странични ефекти: не се наблюдават. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не замества разнообразното и балансирано хранене.
60 капсули
Произведено: от „Буров” – ЕООД

Продуктът е добавен в каталога на вторник 06 март, 2012.

Copyright © ЕТ Стефан Баев