Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Почистваща маска за лице с активен въглен Amrita

  • Продукт на: Amrita Laboratory Ltd.

 Задайте въпрос 

15.50лв.

Добави към кошницата:
За професионална употреба. Активната съставка в маската на Амрита е твърдият адсорбент активен въглен (Activ Carbon), който адсорбира замърсяванията, включително тежки метали и химически съединения като се свързва по химически път с тях и ги извлича от кожата. Резултатът е идеално чиста и успокоена кожа (след екстракция на комедони), изчистен тен и свити пори. Маската почиства напълно порите на лицето. Съдържа комбинация от активен въглен и каолин (естествена глина) възвръща блясъка на кожата и й дава живот. Маската е много мека, разнася се лесно и не се втвърдява върху кожата. Не причинява опъване, по време на прилагане кожата остава спокойна.
Начин на употреба: Маската се нанася на плътен равномерен слой върху кожата на лицето и шията и след престой от 10 мин. се изплаква с хладка вода до пълно отстраняване на остатъците. За нормална и суха кожа използвайте маската 1 път седмично. За мазна кожа 2 пъти седмично. Да се тества за алергични реакции.
Съставки: Aqua, Kaolin, Glycerinm Glyceryl Stearate, Sodium Stearate, Cetyl Ctearatti, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Xantham Gum, Carbon, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA
Опаковка: 200 ml.
Производител: Амрита

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 19 декември, 2011.

Copyright © ЕТ Стефан Баев