Производители

Партньори

Градинар Варна

Полисорб Плюс

36.90лв.

Добави към кошницата:
СЪСТАВ: Kолоиден силициев двуокис-98%, Янтарна киселина-2%
Polisorb Plus допринася за неутрализирането на вредното въздействие на свободните радикали, оказва благоприятен ефект при хранителни алергии, кожни алергии (дерматити), екзема, за изчистване на кръвта, лимфата и всички вътрешни органи от токсини и шлаки, действа благоприятно за възстановяване на клетките на кожата и премахване на възпалителните процеси, подпомага изглаждането на финните линии, подобряването на тонуса на кожата и тена. Подпомага организма в случаи на натравяне, повръщане, диария, алергии, махмурлук, заболявания на черния дроб и жлъчните пътища, акне и проблемна кожа, хронични заболявания, грип и атипичната пневмония. Допринася за: укрепване на имунната система, за забавяне на процеса на стареене, за подобряване на ефективността и намаляване на токсичността на лекарствената терапия, за изчистване на стомашно-чревния тракт, повишаване на умствената и физическата работоспособност, адаптиране към неблагоприятни условия, подобряване на общото здравословно състояние чрез пълно пречистване на всички органи и системи и възстановяване на клетъчното дишане. Допринася за нормализиране на метаболизма и редуциране на теглото, извежда излишните мазнини приети чрез храната.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в 250мл-500мл вода два пъти на ден, 1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: от 7 до 14 дни. При необходимост курсът да се повтори след 2-3 седмици. . Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
СЪХРАНЕНИЕ: На хладно, проветриво, сухо място, недостъпно за малки деца, при стайна температура и влажност не по-голяма от 75%, защитено от пряка слънчева светлина, в оригинална опаковка.
Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
ОПАКОВКА: Бутилка 25g. Преди отваряне бутилката да се разклати добре!
Производител: АО Полисорб, Русия

Продуктът е добавен в каталога на сряда 16 ноември, 2011.

Copyright © ЕТ Стефан Баев