Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Вирумин Дент с червена боровинка 15 бр.

  • Продукт на: P.W.M. GAMA, Poland

 Задайте въпрос 

10.00лв.

Добави към кошницата:
Вирумин Дент оказва благоприятно влияние върху пикочоотводната и кръвоносната система, а съдържанието на витамин С спомага за правилното функциониране на имунната система и увеличава усвояването на желязо.
Съдържание: 100% натурални съставки – люспи от елда (38%), хибискус цвят (24%), касис плодове (9%), зелен чай (8%), червена боровинка плодове (5%), малина плодове (4%), арония плод (3%), плод шипка (3%), листа от мента (3%), ябълка (2%), черна ружа цвят (2%).
Virumin DENT е обогатен с червена боровинка, богата на природен витамин С, който подпомага правилното функциониране на отделителната и имунната система и увеличава усвояването на желязото. Съдържа антиоксиданти, флавоноиди и антоцианини, които подпомагат кръвоносната система.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Едно саше три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди всяко основно хранене. Сашето се поставя в чаша и се изсипва прясно преварена вода (не вряща вода) с температура около 80 градуса по Целзий. Запарва се от 10 до 15 минути. Да не се прибавя захар. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРИЕМА: Няма ограничения..
Начин на употреба: Вирумин Дент може да се консумира със студена или топла вода. В топла вода: предварително се накисва една филтърна торбичка за 5-10 мин. в прясно преварена вода, но не вряща. Консумира се по една торбичка, 3 пъти на ден, до 30 минути преди хранене. В студена вода: разтварят се 2 филтърни торбички в 0,5 л. минерална вода и се оставят да престоят около 1 час.
Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони , животински продукти, глутен, соя, пшеница или мая и опасни химикали от какъвто и да е вид.
Опаковка: 15 филтърни торбички. Вирумин Дент се предлага и в опаковки от 30 и 120 дози.

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 27 октомври, 2011.

Copyright © ЕТ Стефан Баев