Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Холестерол-Грика

  • Продукт на: GRYKOPOL - Poland

 Задайте въпрос 

18.00лв.

Добави към кошницата:
Този чай се състои от билки, които поддържат холестерола на здравословни нива: Бял трън (15%), Имел (15%), Люспи от елда (10%), Шипка плодове (15%), Коприва, Арония плодове, Плод на бъз, Глог плодове, Джинджифил. Чаят Cholesterol-Gryka се препоръчва особено за хора с повишени нива на LDL холестерол и триглицериди в кръвта. Холестеролът от тип "HDL" се счита за "добър" , а тип "LDL" като "лош" - повишеното му ниво е вредно за организма, особено за кръвоносната система. Мазнините са необходими за живота, но само в правилното количество и пропорции.Имелът помага за поддържането на физиологичните нива на холестерола в кръвта. Белият трън има положителен ефект върху здравето на сърцето.
Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.
Начин на употреба: По една филтърна торбичка, два пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. Как да подготвим студена напитка: Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа перфектен източник на витамини и минерали.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза (2 пакетчета) през деня. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките на чая, и при жените по време на бременност и кърмене. Продуктът трябва да се съхранява на сухо място в затворен съд, без достъп на светлина, извън обсега на деца.
Опаковка 60бр. филтърни торбички, всяка по 3гр.

Продуктът е добавен в каталога на петък 01 юли, 2011.

Copyright © ЕТ Стефан Баев