Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Артрогард 40 к.

  • Продукт на: PG-Naturpharma GmbH - Germany

 Задайте въпрос 

18.60лв.

 Изчерпано 
Артрогард съдейства за намаляване на отока и болките в ставите, спомага за увеличаване на подвижността на ставите, оказва благоприятен ефект при потискане на ензимите, водещи до разрушаване на хрущялните макромолекули. Артрогард съдейства за намаляване на възпалението в синовията, за забавяне на стареенето на хрущялната тъкан.
състав на дневната доза: глюкозамин (glukozamin) 500 mg, метилсулфонилметан (metilsulfonilmetan) МСМ 100 mg., колаген хидролизат 50 mg., хондроитин сулфат 50 mg., D,L – алфа – токоферил ацетат 36 mg., витамин C 50 mg, бозвелия (boswellia serrata) 10 mg., артишок на прах 20 mg., зелен чай екстракт 50 mg., екстракт от грозде 20 mg. розмарин 10 mg., дяволски нокът (devils claw) 20 mg., селен 0.4 mg., магнезиев сулфат 6.2 mg. 
начин на употреба: за възрастни - по 2 капсули дневно
противопоказания: да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките, да не се употребява от бременни и кърмещи жени.
Предупреждение: Хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
40 капс.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 09 май, 2011.

Copyright © ЕТ Стефан Баев