Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Prim Oil Прим ойл - масло от вечерна иглика 60 к

  • Продукт на: Herbamedica

 Задайте въпрос 

28.50лв.

Добави към кошницата:
Prim Oil масло от вечерна иглика
60 капс. х 500 mg
СЪСТАВ Съдържание на масло от вечерна иглика 500 мg: - Линолеинова киселина /а линолеинова киселина/ - 375 mg - Гамма линоленова киселина /GLA/ - 50 mg - Витамин E /d-alphatocopherol/- 4 IU
ПОКАЗАНИЯ /Обобщени резултати от изследване "Маслото от вечерна иглика - добавка за здраве и красота"/ Research: Evening Primrose Oil - A Supplement for Health and Beauty Author: Tori Hudson •
PRIM Oil, и предменструален синдром /ПМС/ Тамма линоленовата киселина спомага за производството на простагландин Е1, вид хормон, който намалява възпалителните процеси в организма. Използването на масло от вечерна иглика допълнително спомага за намаляване на тежестта в корема, главоболие, чувсгвителност, болка в гърдите, наднормено тегло, болки в гърба, повдигане, диария или констипация, уринарни проблеми, кожни проблеми като изсушаване, акне или лабиален херпес, симптоми, изключително характерни за дните, предшестващи менструалния цикъл. От гледна точка на физиологичните аспекти PRIM OIL спомага за намаляване на депресията, раздразнителността, агресивността, чувството на безпокойство и т.н. Използването на това масло е без контраиндикации за използването.
 PRIM OIL и екзема  Маслото спомага за  лечението на екзема, по-специално на атопична екзема. Използването му за период от 3-4 месеца спомага за редуциране на сърбежите, изсушаването на кожата и я предпазва от лющене  PRIM OIL и акне  спомага за намаляване появата на черни точки, пъпки и кожни възпаления, характерни за акнето Това му свойство се дължи на способността на маслото да разрежда натрупванията на мазнини в порите на кожата, което пък от своя страна възпрепятства появата на акне и кожни недостатъци.
PRIM OIL и алергии Използва се за превенция на респираторни алергии. Намалява симптомите им, като кихане и сълзене на очите.
PRIM OIL и доброкачествени образувания Благодарение на Омега 6 мастните киселини спомага за намаляване на възпаленията в гърдите и за отстраняване или намаляване на доброкачествени бучки на гърдите Маслото от вечерна иглика се използва при проблеми, дължащи се на хормонална дисфункция. включвайки грижа за влажността лигавиците. телесните функции.
 PRIM OIL и кисти на яйчниците  Спомага за редуциране на овариалните кисти. • PRIM OIL и менопауза Приемът на гамма линоленовата киселина, съдържаща се в маслото от вечерна иглика, е популярен метод, използван от жените за намаляване на неразположенията при менопауза. Счита се, че редуцира лицевата еритема (зачервявания) и т.нар „топли и студени вълни*1, характерни за този период.
 PRIM OIL и сърдечно-сьдова система  Използването на масло от вечерна иглика спомага за намаляване нивата на „лошия" холестерол. Въз основа на способността му да редуцира нивото на холестерола, е необходимо да се каже, че притежава антикоагулантни свойства за кръвта, спомага за подобряване гъвкавостта на аргериите и възпрепятства възпалението им. Като цяло се грижи за превенцията на много болести на кръвообращението като възпаления на вените (флебити), хемороиди, варикози или артериална хипертония. • PRIM OIL и ревматоиден артрит Противо-възпалителните свойства на вечерната иглика са основни при лечението на ревматоидния артрит. Използването на добавката по обичайния начин в продължение на период от 6 месеца спомага за подобряване на състоянието при артрит, като намалява болката и сковаността в ставите Резултати от изследвания, направени в САЩ препоръчват прием на гамма линоленова киселина всеки ден в период от 6 месеца. В това проучване се доказва, че при пациентите, приемали масло от вечерна иглика, болката и възпалението в ставите намалява. • PRIM OIL и множествена склероза Високи лози от тази добавка /до 8 грама всеки ден използват в лечението на множествена склероза с многообещаващи резултати.
PRIM OIL и диабет  Използва се като допълнително средство в лечението на диабет. От една страна това масло помага да се поддържат стабилни нивата на инсулин, от друга страна спомага за намаляване появата на усложнения вследствие от диабета, като нарушение на периферната нервната система и конкретно обичайното изтръпване или скованост на крайниците.

Продуктът е добавен в каталога на петък 17 септември, 2010.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев