Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Витализиращо масло за тяло Билка - масажет крем

  • Продукт на: Krasnaya Linya (EU) Ltd.

 Задайте въпрос 

8.50лв.

 Изчерпано 
Витализиращо масло за тяло
Грижа за кожата
Ново поколение натурална козметика подхранва и хидратира кожата на тялото с красива комбинация от растителни масла и биоекстракти. Представлява невидим слой, който предпазва и омекотява чувствителните сухи части, стимулира естествените процеси и създава усещане за копринена и стегната кожа. Ефективна комбинация от ценни растителни съставки, с чист биопроизход и ECO сертификати.
Активни съставки и действия:
Хидратира и омекотява: глицерин от растителен произход - подобрява тургора на кожата.
Подхранва: Шей масло, богато на витамини A, D, E и F, алантоин и ароматни есенции - възстановява еластичността на кожата и успокоява.
Антиейдж действие: масло от гроздови семена - най-мощният антиоксидант - предпазва кожата от стареене и естествен UV протектор.
Възстановява: бадемово масло - подхранва и омекотява кожата.
Витализиране: екстракт от грозде - съдържа масла и ароматни вещества, микроелементи, витамини и полизахариди - стимулира клетъчното обновяване и цвета на кожата.
Начин на употреба: Маслото се прилага веднага след къпане с лек масаж, докато напълно погълната от кожата. За да се получи желаната мекота, повторно прилагане върху области, които се нуждаят от специално внимание.

200 ml

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 24 май, 2010.

Copyright © ЕТ Стефан Баев