Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Вирумини 120 (за деца)

  • Продукт на: P.W.M. GAMA, Poland

 Задайте въпрос 

49.00лв.

Добави към кошницата:
В състава на Virumini са включени люспи от елда (около 40% от състава), сушени плодове и люспи от какао. Този идеален състав прави Вирумини предпочитан продукт за набавяне на природни витамини, минерали, флавоноиди, антиоксиданти, фибри. Люспите от какао осигуряват уникален аромат и вкус на шоколад. Вирумини e съществен елемент в дневния хранителен режим на детето, тъй като укрепва имунитета. Високото съдържание на калций в инфузията ВИРУМИНИ допринася за правилния растеж и функциониране на костите при децата. Чаят e ефективен срещу диабет и затлъстяване при децата. Продуктът е идеална алтернатива на традиционните чайове и напитки. Свойства:хранителни, антиоксидантни; пробиотични.
СЪСТАВ 100% ОТ ПРИРОДАТА: Люспи (шушулки) от елда 35%, Люспи от какао 29%, Арония плодове 5%, Хибискус цвят 25%, Ябълка 2% Шипка плодове 2%, Малина плодове 2%. Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.
Начин на приготвяне: Сложете една филтърна торбичка от ВИРУМИНИ в чаша и изсипете прясно преварена вода (не вряща вода). Температурата трябва да бъде около 80 градуса по Целзий. Запарва се от 5 до 10 минути. Как да подготвим студена напитка:Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час.През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа перфектен източник на витамини и минерали, особено необходими за децата и младите хора.
Начин на употреба: По една филтърна торбичка, три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. За постигане на оздравителен ефект минималното количество за употреба е 120 порции. Да се съхранява на сухо място при стайна температура, да се предпазва от светлина.
Опаковка: Пакет от 120 броя пакетчета, т.е. 120 порции

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 18 март, 2010.

Copyright © ЕТ Стефан Баев