Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

БЕРМУДИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ Dr. KLIIN КЪСИ

  • Продукт на: K. V. Innovations Co. Ltd. Taiwan

 Задайте въпрос 

30.00лв.

Добави към кошницата:
3а първи път, благодарение на революционната разработка на ВАYЕR - Tastex в едно изделие са комбинирани три полезни въздействия, мултиплициращи супер ефект за отслабване. Посредством оригиналната структура, обусловена от три различни профила на влакната се постига отличен масажен ефект, увеличаващ се многократно при движение и спортни занимания. Елегантната кройка в съчетание с еластичната материя стяга тялото и формира силуета. Изделията са подбрани по такъв начин, че да въздействат в проблематични по отношение на мазнините и целулита места и са обработени с три основни компонента:
 - Екстрактът от червена чушка /чили/ съдържа витамините А, С и Е ускорява обмяната на веществата и намалява мастната тъкан, вследствие на загряващия ефект и подобреното кръвообращение.
- Екстракт от черния дроб на дълбоководни риби. Той премахва умората и болката в мускулите, подпомага за насищането им с кислород и повишава работоспособността.
- Екстрактът от лайка действа благотворно на кожата и мускулите.
 Ноtех отлично самочувствие и стройна фигура.
 Изделията Ноtех могат да се носят непосредствено върху тялото. Те са практични и комфортни. Авангардната технология и качествената изработка осигуряват дълготрайност на изделията. Правилата за пране са идентични с тези на всяко друго луксозно бельо - ръчно пране снеутрален сапун при 40° С.
Размерът е универсален и обхваща: Ръст от 150 до 185 см.; Тегло от 43 до 85 кг
Състав: найлон 80%, спандекс 20%

Продуктът е добавен в каталога на неделя 29 ноември, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев