Производители

Партньори

Градинар Варна

БИО сок от Нони 100% чист

16.90лв.

Добави към кошницата:
Сокът от Нони е познат като източник на пълноценни хранителни вещества още преди 2000 години от обитателите на островите в Тихия океан. Допринася за регулиране на кръвното налягане, помага при вирусни инфекции и за поддържането на имунната, сърдечно-съдовата и храносмилателната система в оптимално състояние. Сокът от нони е мощен имуномодулатор и силен антиоксидант. Той благоприятства костите, бъбреците, пикочния мехур, дебелото черво и се препоръчва при артрит и ставни болки, безплодие, менструални болки, мигрена, главоболие, депресия, изгаряния, при проблеми с черния дроб. Допринася за качествен сексуален живот, нормализира инсулина и нивото на захарта. Бременни жени могат да приемат сока след консултация с лекар.
Състав:
100% Био Сок от плода Нони от сертифицирани органични плодове.
Хранителна информация в 30 мл:
Енергия - 18,6kj/4q5 kcal
Въглехидрати - 0,96 г
Протеини - 0,15 г
Мазнини - < 0,03 г
Препоръчителен прием:
Консумирайте натуралният сок Нони два пъти дневно - сутрин и обяд по 15 мл или ако не можете - вечер 30 мл. Препоръчително е да се приема 30 минути преди ядене самостоятелно или смесен с вода или други сок. След отваряне, съхранявайте шишето в хладилник и изконсумирайте сока бързо. Не се наблюдава предозиране и може да се употребява в дълъг период от време.
Важно:
Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение:
На сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се съхранява при температура над 25 градуса.
Произведено в Medicura Naturprodukte AG, Германия.
Опаковка: 330 ml

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 02 ноември, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев