Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Екстракт от корен Сибирски женшен Complete Pharma

  • Продукт на: COMPLETE-PHARMA CO., LTD.

 Задайте въпрос 

17.60лв.

 Изчерпано 
Сибирският женшен има благоприятен ефект при: липса на енергия, липса на апетит, болка в долната част на гърба, кръста и коленете, бъбречна недостатъчност, успокояване на духа, нарушен сън, прекомерно сънуване или трудно заспиване, вирусни и микробни инфекции, намалена физическа издръжливост, обща хронична умора, психическа умора, отслабен имунитет, при стрес, усилена умствена и физическа дейност, намалена зрителна и слухова острота, риск от сърдечно-съдови заболявания. Спомага за намаляването на нивата на холестерола, подхранване на сърцето и стимулира физически и умствени дейности и издръжливост.
Начин на прием: По 3 таблетки дневно, по време на хранене. По схема - 20 дневен цикъл, който се редува с 10 дни почивка.
Съдържание в 1 табл. Екстракт от Сибирски Женшен (Siberian Ginseng -Eleuthero) 160 mg. Не съдържа: захар,нишесте, изкуствени оцветители, изкуствени ароматизатори, консерванти.
Предупреждения: Не превишавайте препоръчаната доза за дневен прием! Не използвайте като заместител на разнообразното хранете! Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство.
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Опаковка: 60 таблетки по 300 мг. във бутилка

Продуктът е добавен в каталога на петък 19 юни, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев