Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Шол система за гъбички по ноктите

  • Продукт на: Scholl

 Задайте въпрос 

19.30лв.

 Изчерпано 
Комплектът за блестящи нокти на д-р Шол е клинично доказан деликатен и лесен метод за третиране на гъбичките по ноктите. Намалява пожълтяването и обезцветяването на ноктите, придава им здравословен вид, намалява значително нежеланото потъмняване и ги прави по-бели и лъскави. Системата за премахване на гъбичките по ноктите на Scholl съдържа 5 пили за еднократна употреба с уникален еднопосочен механизъм за придвижването им и специален разтвор с четка за нанасяне, който прониква в ноктите и спомага за премахването на гъбичките, предотвратяване разпространението и повторната им поява.
Начин на употреба: Извадете пила и изпилете инфектирания нокът, за да отстраните повърхностния слой, обръщайки специално внимание на потъмнелите зони. Изхвърлете пилата веднага след употреба. Отстранете праха от повърхността на ноктите и околната кожа.Използвайте четката за нокти и нанесете разтвора върху повърхността на нокътя.Избършете течността , влязла в контакт с околната кожа. Изчакайте 5 минути преди да обуете чорапи, обувки или преди лягане. Нанасяйте разтвора веднъж дневно в продължение на 7 дни. Повторете горната процедура отначало за седмици 2, 3 и 4. В края на 4-та седмица, използвайте последната пила, за да коригирате краищата на ноктите и да отстраните всякакви грапавини, останали по повърхността на ноктите. Нанесете разтвора за нокти и пристъпете към ”Защитна фаза”.
Защитна фаза: (9 месеца) – за да предотвратите разпространение и да се предпазите от повторна поява. Нанасяйте течността върху инфектирания нокът веднъж седмично в продължение на 9 месеца или докато изчезне потъмняването. Не използвайте лак за нокти или изкуствени нокти, докато ползвате системата за премахване на гъбички на Scholl.Подрязвайте ноктите на краката веднъж месечно – никога не изрязвайте нокътя на пръста на крака до нивото на кожата (оставете 2-3 mm дължина).
Внимание: Избягвайте контакт с наранена или раздразнена кожа. Изплакнете веднага, ако продуктът попадне в очите и потърсете медицинска помощ. Не използвайте върху наранена или раздразнена кожа. В случай на дразнене, прекратете използването на продукта. Само за външна употреба. Пазете далече от деца. Съхранявайте далече от пряка слънчева светлина и на прохладно място.
Съдържание: 3,8 ml

Продуктът е добавен в каталога на петък 19 юни, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев