Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Масло за суха кожа Етерика

  • Продукт на: Eterica Ltd

 Задайте въпрос 

4.80лв.

Добави към кошницата:
Съдържание
Това е нов 100% натурален продукт. Съдържа етерични масла от: роза, бял равнец, лавандула, петигрен, сантал, смесени с натурални масла от пшеничен зародиш, кайсиеви ядки, кокос, екстракти от лайка, копър, мащерка, мента и прополис; добавки от витамини А, Е, F, D-пантенол, Бета-каротен, Алантоин, Урея, UV-филтър.
Приложение и показания :
Сухата кожа изисква специални грижи. Тя по-рано остарява, по-често се лющи и образува бръчки, затова са неоходими допълнителна хидратация и омазняване. За възстановяване на естествения й баланс са необходими внимателни и постоянни грижи, особено през лятото и зимата. Основата на добрата грижа е ежедневна защита. Продуктът е предназначен за нуждите на сухата и (или) дехидратирана кожа. С тях се цели влагата да се задържи в клетките, като се възстановява и поддържа елстественият хидролипиден слой; да се освежи и подхрани кожата в дълбочина, както и да се повиши нейната устойчивост. Комбинацията от масла от пшеничен зародиш, кайсиеви ядки и кокос подхранва в дълбочина и хидратира. Розовото масло е “класика” в естетическата козметика. То дава “нов живот на кожата”, има изключително омекотяващ, тонизиращ и успокояващ ефект. Екстрактът от прополис защитава кожата особено в студените и ветровити дни, като “запечатва” влагата; уреята хидратира, а алантоинът успокоява.
Начин на употреба :
Маслото е изключително подходящо за студените и ветровити дни. Нанася се пестеливо върху почистената и подсушена кожа на лицето и шията, като се избягва зоната на гръкляна. Масажира се в посока от деколтето към шията, по основните масажни линии, със спираловидни движения – поне 2-3 мин. във всеки участък.
Продуктът не се препоръчва да се използва от бременни, деца и лица, чувствителни към етерични масла!

Опаковка: 22 мл

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 11 май, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев