Производители

Партньори

Градинар Варна

Диип лайн Деликата депилатоарен крем

  • Продукт на: Arco Cosmetici

 Задайте въпрос 

8.20лв.

 Изчерпано 
Депилатоарен крем специално за много деликатните и чувствителни зони на лицето и подмищниците. Има изразено омекотяващо и хидратиращо действие и е специално формулиран с невероятен аромат на Бял Мускус. Изключително лесен за употреба, действа бързо и елиминира нежеланото окосмяване без да дразни кожата. Лесно и бързо отмиване с топла вода. Не променя pH на кожата и я прави мека и нежна.
ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА: Намокрете кожата с топла вода. С помощта на шпатулата от комплекта, нанесете крема върху желаното място. Масажирайте леко с пръсти за по-доброто проникване на крема. Оставете крема да действа 8-10 мин. и след това го отстранете с помощта на гъбка или приложената шпатула за по-лесно отстраняване на космите. Изплакнете с топла вода и подсушете, като внимавате да не триете силно обработеното място.
ВНИМАНИЕ: Когато използвате този крем за първи път, проверете кожата си за алергични реакции. Нанесете малко количество от крема на перфектно почистен участък. Ако в рамките на 10 мин. не забележите признаци на зачервяване, сърбеж или парене може спокойно да използвате крема. В противен случай, изплакнете незабавно с топла вода третираното място и използвайте алтернативен метод за премахване на нежеланото окосмяване. Не използвайте продукта върху възпалена, наранена или зачервена кожа. След употреба, за няколо часа се въздържайте от прилагане на парфюми, дезодоранти или други продукти на алкохолна основа. Избягвайте контакт с очите. Ако все пак крема попадне в контакт с очите, изплакнете обилно с вода и потърсете помощ от специалист.
75 мл

Продуктът е добавен в каталога на събота 09 май, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев