Вендузи комплект 12 бр.

  • Произведено от: Darin OOD

 Задайте въпрос 

27.00лв.

Добавяне в количката:
Инструкция за употреба:
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Вендузите са най- често използваните средства за терапия в традиционната китайска медицина, която датира от най- древни времена.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: Преди употреба издърпайте върха на вендузата, за да осигурите достъп на въздух. Поставете вендузата върху мястото за третиране. Прикрепете бялото бутало към върха на вендузата. Издърпайте го четири пъти вертикално, за да се създаде вакуум. За по- добър вакуум може да използвате талк или пудра. Освободете буталото от вендузата с леко завъртане. След употреба - дезинфекцирайте вендузата Не почиствайте с вода. Терапия от 7 до 10 процедури изисква всяка вендуза да престои всеки ден или през ден минимум 10-15 мин на болното място. Осигурете почивка на тялото от 3 до 5 дни между отделните терапии. При непълен вакуум вендузите могат да се използват и за масаж.
СЪХРАНЕНИЕ: Вендузите се съхраняват на хладно и проветриво място, далеч от химикали, реактиви и на пожарозащитени места. Грижливо почиствайте и прибирайте вендузите в опаковката всеки път след употреба.

ВНИМАНИЕ: За възрастни, слаби хора и деца вендузите трябва да се използват за кратко време/не повече от 5-10 мин/ при непълен вакуум. Да не се използват от пациенти със сериозни сърдечни заболявания, кръвоизливи, рак. бременни жени и жени в менструация. Да не се поставят на болни места - язва. кръвоносни артерии, в областта на сърцето и пулса Никога да не се прилагат на пациенти с травми, костни фрактури и спазми. При първоначална употреба на вендузите кожата може леко да се зачерви или да подпухне. За предотвратяване на инфекция напръскайте кожата със 70% спирт.

Copyright © Естетик гардън ЕООД