Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Витамини АСЕД ФИТОФАРМА

  • Продукт на: Phytopharma Ltd.

 Задайте въпрос 

18.00лв.

Добави към кошницата:
Съставки: Витамин А, Витамин С, Витамин Е, Витамин D, Слънчогледово масло, Желатин, Глицерин, Оцветители: Е 100 и Е 171.
Комбинацията от тези незаменими витамини има силен антиоксидантен ефект като спомага за предпазването на клетките от оксидативен стрес причинен от свободните радикали. С една капсула ACED се доставя необходимото дневно количество от четирите витамина: А, С, Е и D. Витамин А допринася за нормалното функциониране на зрението и оптималното функциониране на имунната система, здравето на костите, кожата и зъбите. Витамин С е мощен антиоксидант и има позитивна роля за защитата на ДНК, протеини и липиди от окисление. Подпомага синтеза на колаген, който е нужен за доброто здраве на костите, зъбите, кожата и кръвоносните съдове. Допринася за нормалната функция на нервната и имунната системи. Възстановява окисления в организма Витамин Е. Витамин Е е мощен антиоксидант и има фундаментална роля в поддържането на здравето на клетъчните мембрани като спомага да се намали тяхното окисление. Витамин Е благоприятства функцията на размножаването. Витамин D участва в обмяната на калций и фосфор и спомага да се повиши резорбцията и отлагането им в костите, а също допринася за нормалната функция на имунната система. Витамин D се синтезира по естествен път в тялото под действието на слънчевата светлина. Липсата или пониженото излагане на слънчева светлина ограничава естествения синтез на витамин D в тялото.
Приложение: Като хранителна добавка за възрастни, приемайте по една или две капсули на ден с храната.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Продуктът да не се приема от деца! Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Да не се превишава препоръчaната дневна доза! Продуктът не е лекарствено средство и не замества разнообразното хранене!
Съхранение: Да се съхранява на тъмно и сухо място, при умерена температура.
Опаковка: Картонена кутия с три блистера по двадесет капсули и упътване за употреба.
Срок на годност: Две години от датата на производство.
60 капсули

Продуктът е добавен в каталога на неделя 01 март, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев