Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Масло от гроздови семена Етерика

  • Продукт на: Eterica Ltd

 Задайте въпрос 

4.10лв.

Добави към кошницата:
Състав: Натурално растително масло от гроздови семена. Получено чрез студено пресоване с последващо рафиниране. Съдържа основно мастни киселини – линолова (58% - 78%), олеинова (12% - 28%), палмитинова (5% - 10%).
Приложение: Успешно се използва в козметиката за масаж на лице и тяло. Способността му да попива бързо и дълбоко в кожата го прави предпочитано за масажни смеси. Маслото регулира мастната секреция на кожата, придава мекота и еластичност, подобрява кръвообращението. Подходящо против акне и целулит.
 Начин на употреба: Масаж В чист вид се използва за масаж на цялото тяло. Подхранва кожата в дълбочина и я заглажда. Може да се направи смес с етерични масла до 3% по избор на аромата и желания ефект. В комбинация с иланг-иланг, розово масло се постига ефекта афродизиак; смесено с масла от розмарин, хвойна, лавандула успокоява ревматични и мускулни болки; с масла от грейпфрут, лимонова трева подобрява кръвообращението и оросяването на крайниците. Като цяло масажът успокоява, релаксира, намалява умората и стреса. Маски за лице – подходящо при мазна и загрубяла кожа. Внимание: При смесване с етерични масла направете противоалергичен тест и се посъветвайте с фармацевт или ароматерапевт!

Опаковка: 55 мл.

Продуктът е добавен в каталога на събота 21 февруари, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев