Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

ТОНИЗИРАЩО МАСЛО ЗА ТЯЛО Етерика

  • Продукт на: Eterica Ltd

 Задайте въпрос 

6.30лв.

 Изчерпано 

Състав:

Нов 100% натурален продукт.

 Съдържа: масло от гроздови семена, букет етерични масла от: роза, хвойна, розмарин, здравец.

Приложение и показания: Използва се в естетическата аромотерапия и лечебна козметика. Маслото от гроздови семена е с богато съдържание на полиненаситени мастни киселини, които помагат за разграждането и отстраняването на натрупаните мазнини под кожата, без вредно въздействие върху нея. Българското розово масло е много скъпо, но и изключително полезно. То е сред първите три масла (наред с лавандуловото и това от чаен храст), използвани в аромотерапията. Освен неповторим аромат притежава и противовъзпалително и местно обезболяващо действие. Здравецовото масло понижава кръвното налягане и стимулира сърдечната дейност. Маслото от хвойна действа подхранващо и успокояващо на кожата.

"Тонизиращо масло" действа тонизиращо и стимулиращо на организма, подобрява кръвообращението и намалява напрежението. Неповторимо удоволствие за тялото!

Може да се използва от спортисти и спортуващи.

Начин на употреба: Намажете пестеливо и масажирайте цялото тяло от врата към крайниците не повече от 30 минути! Не се масажират гръбнакът и гръклянът. Може да се приложи и след баня, но след като загряването на тялото е отзвучало.

Съхранение: Затворено херметично, на тъмно и прохладно място.

55 мл.

Продуктът е добавен в каталога на неделя 15 февруари, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев