Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Пробиен B-комплекс

  • Продукт на: Fortex Nutraceuticals

 Задайте въпрос 

9.10лв.

Добави към кошницата:
Пробиен В-комплекс е хранителна добавка със специално разработена формула за намаляване на негативните последици при терапия с антибиотици и особено при терапия с широкоспектърни антибиотици.
За да може да понесе нормално антибиотичната терапия организмът трябва да запази в добро състояние стомашно-чревната си флора. За тази цел е необходим допълнителен прием на синбиотик (пробиотични бактерии с пребиотик) и витамини от В-групата.
Пробиотиците нормализират процесите в стомашно-чревния тракт и потискат болестотворната флора. Пребиотикът засилва действието на пробиотиците.
Съществува много добре изразен синергизъм между пробиотиците и витамините от В-групата. Пробиотиците усилват синтеза на витамините от В-групата, а витамините от своя страна спомагат за потискането на развитието на болестотворните микроорганизми.
Синбиотиците са комбинация от пробиотици и пребиотици, които съвместно с витамини от В-групата оказват положително влияние на организма за: правилно и ефективно храносмилане, намаляване на нежеланите ефекти при лечение с антибиотици, нормална функция на имунната система и възстановяване на организма, намаляване на чувството на отпадналост и умора. Probien B-complex спомага за поддържане на балансирана чревна флора.
Съдържание в 1 капс. със забавено освобождаване Probien B-complex: Синбиотик: Пробиотик (4 милиарда живи бактерии Lactobacillus acidophilus и 1 милиард живи бактерии Bifidobacterium longum) и Пребиотик (50 mg инулин и 200 mg пектин). Витамин В-комплекс: В1-1,5 mg, В2-1,5 mg, В3-5 mg, B6-1,5 mg, B12-1,6 µg.
Дозировка: по 1 капсула дневно, поне 1 час преди прием на антибиотик или 2 часа след това. Да се приема по време на антиобиотичната терапия и поне 5 дни след приключването й.
Опаковка: 10 капсули със забавено освобождаване

Продуктът е добавен в каталога на сряда 11 февруари, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев