Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Проколаген Абофарма

  • Продукт на: ABO Pharma

 Задайте въпрос 

19.30лв.

Добави към кошницата:
Проколаген допринася за механичната якост на костите,подпомага съединителната тъкан, кръвообращението, заздравяването на рани, спомага да изглеждате и да се чувствате по -млади. С напредване на възрастта тялото губи с около 1.5% колаген всяка година. Проколаген таблетки подпомагат възстановяването на колагена в кожата, косата и цялото тяло, където е необходимо. Това води до забавяне на признаците на стареене, по-стегната кожа, намаляване на появата на фини линии и бръчки, гладка кожа, блестяща коса, засилени нокти и по-добър сън.
Дозировка: Препоръчителен прием: по 1 или 2 таблетки на ден (1 таблетка след закуска и/или след вечеря).
Предупреждения: Проколаген е хранителна добавка. Да не се надвишава препоръчителният дневен прием. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Далеч от източници на топлина, при температура под 25 градуса Целзий.
Съставки: 2 табл.съдържат MSM (метилсулфонилметан) 500mg, витамин С 200mg (250% ПДП), NDF Natural Dermo Filler с витамин Е 30mg (250% ПДП) , пълнител: микрокристална целулоза, антислепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид.
ПДП – препоръчителен дневен прием
MSM (Метилсулфонилметан) е органична сяра, която допринася за образуването на напречни връзки в колагена. Витамин С е кофактор за синтеза на колаген. Витамин Е подпомага защитата на организма от действието на свободните радикали. Natural dermo filler съдържа силициев двуокис, структурен елемент на съединителната тъкан, от съществено значение за образуването на макромолекули като еластин и колаген.
Произведено в Италия за ABOPharma
Съдържание: 30 таблетки

Продуктът е добавен в каталога на сряда 11 февруари, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев