Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Акне аут активен лосион 60 мл

  • Продукт на: Biotrade BG Ltd.

 Задайте въпрос 

27.80лв.

Добави към кошницата:
Акне Аут активен лосион е подходящ за кожа, страдаща от акне, която е податлива на чести бактериални инфекции с гнойни пъпки в областта на лицето, гьрба, деколтето и др.. Лосионът е идеален за употреба и при фоликулити (обърнати и възпалени косъмчета) вследствие на епилация кола маска или бръснене, както и при някои форми на розацеа и себорея, враснали косми. Предотвратява появата на пъпки и комедони / черни точки/. Намалява значително свръхомазняването / себореята / на кожата.
Начин на приложение: При кожа, страдаща от акне, фоликулити или враснали косми след обезкосмяване. Акне Аут активен лосион се нанася с памучен тампон върху цялото лице /гръб, деколте, крака и др/2 пъти дневно. При пъпки с гнойни връхчета пъпките трябва ла се обработят, като се освободят каналчетата от събраната гной, за да може там лесно да проникне активната съставка. При наличие на отделни пъпки, лосионът се намазва само върху тях 4-5 пъти дневно, след като гнойта е премахната от каиалчето на пъпката, а вечерта се намазва цялото лице.
Профилактична употреба: След пълно изчезване на пъпките, да се прилага 1 път дневно или през ден за цялото лице. Непосредствено след цялостно почистване на обриви в козметичен салон, лосионът се нанася върху целия участък поне 3-4 пъти през следващите два дни.
Активни съставки: Патентован мощен антибактериален комплекс.
Опаковка: 60 мл флакон с помпа

Продуктът е добавен в каталога на неделя 14 октомври, 2007.

Copyright © ЕТ Стефан Баев