Производители

Партньори

Градинар Варна

NeOx - крем

10.70лв.

Добави към кошницата:
Неокс крем има благотворен ефект върху опорно-двигателния апарат, който се осъществява на два етапа- първоначално леко загрява, след което настъпва охлаждащият ефект и намаляване на напрежението в засегнатата област.
NeOx - крем е подходящ за приложение при хронични травми на опорно-двигателния апарат, навяхвания, скованост и болки в гърба, болезнени мускулни спазми и растежения. Поради съчетанието на аналгетичен и релаксиращ мускулатурата ефект, NeОx крем се препоръчва за приложение при спортуващи, преди и след тренировки, както и при хора, упражняващи тежък физически труд. Ефективно облекчава напрежението и болезнената скованост на ставите и гърба, умората и тежестта на мускулите. NeOx крем е подходящ за спортисти и всички упражняващи тежък физически труд.
Специална натурална комбинация по рецепта на Аюрведа с 5 природни съставки - Wintergreen oil (съдържащ 95% метил салицилат - природния еквивалент на аспирина), Терпентиново масло, Камфор, Ментол и Капсикум.
Начин на употреба: Нанася се 2-3 пъти дневно върху кожата и внимателно се втрива. Да се избягва контакт с очите, лигавиците и при нарушена цялост на кожата!
25 гр.
Производител - Индия.
Вносител: Екофарм ЕООД

Продуктът е добавен в каталога на неделя 14 октомври, 2007.

Copyright © ЕТ Стефан Баев