Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Мурсалски чай Триград 20 гр стръкове

  • Продукт на: EKO-BILKO Ltd.

 Задайте въпрос 

2.80лв.

Добави към кошницата:
Чай от естественото му находище от скалите на Триград - Планината на Орфей - Родопа!
Отглежда се над 1200м.надморска височина, бере се през юли и август, суши се на снопчета, поотделно всяко, за да може добре да се запази качеството, аромата и вида на чая.
Мурсалският чай притежава силно антиоксидантно действие, което засилва имунната система на човека! Тонизиращо, общоукрепващо, и антианемично действие. Намалява риска от високо кръвно налягане, инфаркт, инсулт, укрепва сърдечната дейност, предотвратява развитието на раковите клетки. Помага при заболявания на простатата и трудно уриниране стимулира потентността. Помага при заболявания на бъбреците и пикочните канали. Има силно противовъзпалително, противомикробно и антибактериално действие. Отлично благоприятства за лечение на простудни заболявания- кашлица, възпалено гърло, грип, бронхити и др. заболявания на дихателните пътища.
Изкуството да се приготвя чая! Мурсалският чай - тонизиращ и полезен за всяка възраст. 2-З стръка се нарязват и заливат в 500 мл. вряща вода, ври 3-5мин., оставя се да кисне 5-10мин. Подслажда се с пчелен мед, боров мед или захар.
 „ЕКО-БИЛКО"
20 g

Продуктът е добавен в каталога на вторник 20 януари, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев