Производители

Партньори

Градинар Варна

Фитолор сироп

5.60лв.

Добави към кошницата:
Бялата ружа и лайката са известни с дългогодишната си традиционна употреба при болести на горните дихателни пътища. Екстрактите притежават безопасно приложение при всички групи пациенти, включително деца и бременни. Особено подходящ за деца. Не е подходящ за диабетици.
Бяла ружа
Съдържа слузни вещества и полизахариден комплекс. Бялата ружа е растение, чиито лечебни свойства са открити преди повече от 2000 години. Екстрактът има омекчително и противовъзпалително действие. Съдържа слузни вещества, които предпазват лигавицата на горните дихателни пътища. Това защитно действие успокоява кашлицата, предизвикана от дразнене на рецепторите по лигавицата. Бялата ружа е подходяща при суха кашлица, ларингит, ангина, бронхит, коклюш.
Лайка
Съдържа етерично масло, слузни вещества, флавоноидни гликозиди с агликони апигенин, лутеолин, кверцетин. Лайката е народен лек от народната медицина с отдавна утвърдено действие. В цветовете на лайката се съдържат флавоноиди и етерично масло, съдържащо сесквитерпени и полини. Сесквитерпен е α-бизабололът, който заедно с полиите образува смес с противовъзпалително, спазмолитично и антисептично действие. Активните съставки, съдържащи се в екстракта от лайка действат още омекчително и ранозаздравяващо. Съставките на лайката повлияват добре и астмата.
Състав (на 100ml сироп): спиртен екстракт от цветовете на лайка 2.5 g, сух екстракт 20:1 от корените на бяла ружa 3.125 g, захар, помощни вещества.
Фитолор сироп е подходящ и за деца.
Не е подходящ за диабетици.
Съхранение: На сухо, недостъпно за деца място, при температура от 5 до 25 °С.
Опаковка: 100 ml.
Производител: Фортекс Нутрасютикалс, България.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 20 януари, 2009.

Copyright © ЕТ Стефан Баев