Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Избелващ крем Ахромин

  • Продукт на: Alen Mak

 Задайте въпрос 

3.00лв.

 Изчерпано 
Избелващият крем ACHROMIN е създаден на базата на уникалната комбинация от избелващи вещества за намаляване интезитета на цвета на пигментните петна като възрастова пигментация, лунички, петна при бременност. Спомага за предотвратяване на повторната им поява, избелване и изравняване на тена на кожата и намаляване синтеза на меланин. Оставя кожата мека и еластична, осезаемо хидратирана и с равен и блестящ тен. БЕЗ ПАРАБЕНИ!
Съдържа млечна киселина, която подобрува тургора на кожата и намалява интензитета на бръчките, UV филтри за защита от вредното въздействие на слънчевото лъчение, фото-стареенето.
Комбинацията от витамини В3 и Е подобрява общото състояние на кожата, намалява синтеза на пигмента меланин и интензитета на пигментните петна. Витамин Е е активен антиоксидант, който хидратира и подхранва кожата и я защитава от свободните радикали. Витамин В3 спомага да се премахнат вредните бактерии, като по този начин предотвратява възпаления и има благотворно влияние върху акне.
Състав: AQUA, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, PETROLATUM, CETYL ALCOHOL, CARBOMER, TRİETHANOLAMİNE, STEARİC ACİD, STEARYL ALCOHOL, SALİCYLİC ACİD, CİTRİC ACİD, POTASSİUM SORBATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), VİTAMİN B3 (NİACİNAMİDE), TRİTİCUM AESTİVUM GERM OİL, TOCOPHEROL ACETATE (VIT E), PERFUME
Начин на употреба: Кремът се нанася два пъти в деня сутрин и вечер. При постоянна употреба първите резултати се наблюдават след 2–3 седмици. След 30 дни кремът се нанася на кожата сутрин и задължително преди излагане на слънце.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанася се ежедневно на чиста и суха кожа с масажиращи движения до пълното му поемане. Може да се използва многократно в течение на целия ден
Опаковка: 45 мл.
Производител: "АЛЕН МАК БЪЛГАРИЯ" ЕАД, България

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 15 декември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев