Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Алое Вера Абофарма 99.6 % сок 500 мл с Витамини С, B5, В6, В7 и В12

  • Продукт на: Medicura Naturprodukte AG

 Задайте въпрос 

Хранителна добавка
Алое Вера е благоприятно при киселини в стомаха, артрит и ревматизъм, астма, за понижаване на нивата на кръвната захар при диабетици. Други ситуации, в които то е полезно, когато се приема вътрешно са глисти, лошо храносмилане, стомашни язви, колити, хемороиди, чернодробни проблеми като цироза и хепатит, бъбречни инфекции, инфекции на пикочните пътища, проблеми с простатата и като детоксикатор. Сокът от сърцевината на Алое Вера с Витамини С, B5, В6, В7 и В12 съдържа около 160 известни съставки полезни за организма. Витамините от група В допринасят за нормалното фунциониране на нервната система, за нормалното образуване на червени кръвни телца, за нормалния синтез на цистеин. Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната дейност. Витамин В12 участва в процеса на делене на клетките. Пантотеновата киселина допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Биотинът допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата, за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за образуването на колаген, за нормалната функция на зъбите, костите, хрущяла и кръвоносните съдове. Витамин С увеличава усвояването на желязото.
Съставки: 99.6 % сок от Алое Вера (Barbadensis Miller) контролирано обогатен с витамини (виж таблицата). Киселинен агент: лимонена киселина. Консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат.
Съдържание в в 60 ml / в 100 ml продукт: Енергия: 33,66 kj/7,92 Kcal / 56,1 kj/13,2 Kcal; Въглехидрати: Захар: < 7,8 mg / < 13mg, Протеини: < 0,06g / < 0,11g, Мазнини: < 0,054g /< 0,10g
Препоръчителен прием: Приемайте 3 пъти на ден по около 20 мл. Пресният сок от Алое Вера е ценна хранителна добавка и е допълнение към един здравословен начин на хранене. Съхранявайте на хладно и тъмно място. Разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте в хладилник. Изконсумирайте в рамките на 14 дни.Може да се приема от диабетици.
Забележка: Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и на здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.
Съхранение: На хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца. След отваряне, съхранявайте шишето в хладилник и изконсумирайте сока бързо.
Нетно тегло: 500 ml e, в стъклено шише
Производител: Medicura Naturprodukte AG, Burglauer, Germany
Най-добър до: Виж етикета или капачката.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 01 декември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев