Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Масажно масло за ръце Етерика

  • Продукт на: Eterica Ltd

 Задайте въпрос 

4.40лв.

 Изчерпано 

Нов, 100% натурален продукт. Съдържа масло от пшенични и царевични зародиши, бадемово масло и специално подбран букет от етерични масла от: лавандула, гераниум, сантал, босилек и бял равнец.

Приложение и показания:

Този продукт е предназначен както за суха, старееща кожа на ръцете, така и при кожата подложена на чести дразнения (често миене с вода, прах, детергенти) и кожа страдаща от екземи.

Лавандуловото масло има силен противовъзпалителен, антисептичен и противогъбичен ефект. Санталовото масло и маслото от гераниум са специална грижа за сухата кожа. Босилковото масло засилва регенерацията на клетките, а маслото от бял равнец “стяга” кожата. Маслото от пшеничен зародиш е богато на фитохормони, витамини Е и F, зародишен лецитин, а маслото от царевичен зародиш съдържа витамини от група В и има силен хидратиращ ефект. Бадемовото масло е важен биостимулатор на вещества, действащи овлажняващо на кожата.

Маслото за ръце възстановява стереещата дехидратирана и груба кожа. Има регенериращ и подхранващ ефект и по този начин подобрява кожния тургор. Забавя стареенето!

Начин на употреба:

Маслото се нанася върху измита и подсушена кожа. Изчаква се поне 5-6 минути, а излишното количество се попива с книжна салфетка. Особено необходимо е в студено и сухо време, както и при случаите с често миене на ръцете.

Освен приятния аромат, всяка ласка ще бъде удоволствие за околните!

22 мл.


Продуктът е добавен в каталога на понеделник 01 декември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев