Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Елакса фибри Фортекс

  • Продукт на: Fortex Nutraceuticals

 Задайте въпрос 

13.10лв.

Добави към кошницата:
Елакса фибри е лесен и удобен начин за увеличаване на фибри в диетата и за облекчаване на запека, включително запек по време на бременност, по естествен начин без излишно напрягане, дискомфорт или неестествена спешност, спомага за възстановяване и поддържане на редовността. Спомага храносмилателната система да работи по-ефективно и за поддържане на нормалната функция на червата сред тези, които страдат от хемороиди. Подпомага метаболизма. Не предизвиква напикаване. Елакса фибри е комбинация от фибри и пробиотик за слабително действие и нормална дефекация.
Действие на активните съставки:
Картофените фибри (FiberBind 300) не се разтварят и не се резорбират, но при поемане на повече вода водят до набъбване на чревното съдържимо, по механичен начин дразнят лигавицата и подобряват дефекацията (изпразването на чревното съдържимо). Подпомагат извличането на излишната вода от организма. Приемът на фибри няма странични ефекти и не води до привикване.
Инулинът осигурява среда, благоприятна за по-доброто развитие на полезните пробиотични бактерии - с подходящо рН и хранителни вещества.
Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) е бактерия, която населява тънките черва. Тя допринася за нормална чревна среда и стомашно-чревен комфорт. Подпомага метаболизма и поддържа нормалното състояние на естествената стомашно-чревна флора.
Пробиотикът Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) подпомага храносмилането и разграждането на веществата в стомашно-чревния тракт и подобрява перисталтиката.
Начин на проложение и дозировка: 1 саше се разтваря в 100 - 200 мл. вода, приема се веднъж на ден, препоръчително вечер, след хранене.
Състав:1 саше съдържа: Инулин, разтворими фибри - 3000 mg; FiberBind 300, картофени фибри - 2000 mg; Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) 3 млрд. cfu*. Помощни вещества: оцветител бета-каротин, сгъстител ксантанова гума, регулатор на киселинността лимонена киселина, натурален подсладител стевиол гликозиди (стевия), ароматизант портокал *cfu - мерна единица, определяща броя на жизнеспособните бактерии
Опаковка: 12 сашета

Продуктът е добавен в каталога на неделя 30 ноември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев