тел. 052/379593; 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

Матсан Дойч - Р за пародонтоза10.60лв.

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта

Matsan Doych -P е първият природен продукт с адстрингентно, противогьбично, противомикробно. противовъзпалително действие, създаден за хигиена и профилактика на нарушените физиологични процеси в устната кухина, с концентрация на таиннн от 1.9 до 2.1% и флавоноиди над 1% .

АКТИВЕН СЪСТАВ: Билков концентрат от смрадлика, жълт кантарион, градински чай и мента. Концентриран екстракт от прополис.

ДЕЙСТВИЕ НА ОТДЕЛНИТЕ КОНЦЕНТРАТИ :

СМРАДЛИКА:

Адстрингентно, антисептично, противовъзпалително, кръвоспиращо, стягащо венците действие.

ЖЪЛТ КАНТАРИОН:

Противовъзпалително, противомикробно. адстрингентно. капиляроукрепващо, ранозаздравяващо. с подчертан кръвоспиращ ефект действие.

ГРАДИНСКИ ЧАЙ:

Дезннфекциозно. противовъзпалително, болкоуспокояващо, укрепващо венците действие.

МЕНТА:

Спазмолнгнчно. антисептично, освежаващо и местно болкоуспокояващо действие.

ПРОПОЛИС:

Концентрата от прополис се проявява в силно изразеното обезболяващо действие, преодоляват се възпалителните процеси, укрепва капилярите и се ускорява регенерацията на увредените тъкани. Антнбиотичният ефект на прополиса се проявява чрез повлияване на инфекцията в лигавицата и пулпата, като по тази начин се блокира предаването й в дентинните каналчета. Прополисът укрепва съдовите стени, проявява регенеративен ефект към костната и епителна тъкан. Действа като добра биологична превръзка на увредената лигавица и е особено подходящ при хронични гингивити, възпалителни форми на пародонтоза, остри и обострени форми на периодонтити и други.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Хигиена и профилактика на нарушените физиологични процеси в устната кухина. Гингивити, пародонтози, кървящи венци и други. За обезболяване след екстракция на зъби.

ДЕЙСТВИЕ:

Адстрингентно, противогьбично, противомикробно, противовъзпалително.


100 ml

  • Продукт на: "Doych" LTD

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 28 ноември петък, 2008.Content Изгодни предложения за деня, валидни до изчерпване на количествата и кодове за отстъпки ще се публикуват тук