Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Матсан Дойч - Р

  • Продукт на: "Doych" LTD

 Задайте въпрос 

10.60лв.

Добави към кошницата:
Дезодориращ концентриран разтвор за поддържане на хигиената и нормалните физиологични процеси в устната кухина. MATSAN DOYCH P е концентриран екстракт от смрадлика, градински чай и мента пиперита -типични български билки, богати по състав на танини и флавоноиди. Спомага за намаляване образуването на плака - една от основните причини за появата на проблеми с венците, зъбите и устната лигавица. Дезодориращият концентриран разтвор Матсан Дойч–Р може да се използва като грижа за оралната хигиена при всяка възможност. Желателно е да се почисти зъбният камък, което води до рязко увеличение на ефекта от продукта. Редовната употреба на Матсан Дойч – Р оставя усещане за свеж дъх и здрави венци.
Състав (INCI): Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Rhus Glabra Bark/Berry/Root Extract, Salvia Officinalis Extract, Mentha Piperita Extract
Начин на употреба: Жабурене до 1 минута с 3 до 5 ml (1 капачка) от продукта от два до три пъти дневно, след измиване на зъбите. Не замества нормалната грижа за устната хигиена.
ОПАКОВКА: Кутия с шише 100 ml

Продуктът е добавен в каталога на петък 28 ноември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев