Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Химколин крем

  • Продукт на: The Himalaya Drug Company

 Задайте въпрос 

9.20лв.

 Изчерпано 
Спомага за подобряване на потентността при мъжете. Кремът Химколин съдейства за увеличаване на мъжката потентност. Използва се и при сексуална слабост при мъжете. Доприняса за стимулиране на сетивните нервни окончания и не подтиска усещането. Поставя началото и поддържа рефлекса на съвокуплението. Оказва мощно съдоразширяващо действие на кръвоносните съдове на пениса. Действа подсилващо на ерективните тъкани и подпомага механизма на ерекцията. По-добри и бързи резултати се постигат при спомагателна употреба на таблетките Тентекс Роял, които също се предлагат от фирмата производител.
Дозировка: С около един грам от крема леко се масажира тялото на члена и основата му до пълната абсорбция на крема. Втриванията могат да се правят един-два пъти дневно, както и час преди сексуалния контакт.
Резултатите са оптимални след приложение на 2-3 тубички (по 10 грама) от крема. Най-добри са резултатите при едновременно приемане и на ТЕНТЕКС РОЯЛ.
Противопоказания: Не са известни.
Странични ефекти: Няма.
Състав: Масла от: Celastrus panculatis -20%, Squalus carchorius - 10%, Pheritima posthuma -10%, Vitex negundo -10%, Pistacia vera - 5%, Gossypium indicus - 5%, Mutilla occidentalis - 5% и др. Base q.s.ad - 100%
Разфасовка: гел 30 гр.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 26 ноември, 2008.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев