Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Румалая Гел

  • Продукт на: The Himalaya Drug Company

 Задайте въпрос 

5.10лв.

Добави към кошницата:
Rumalaya овлиява благоприятно функцията на опорно двигателния апарат при състояния на болка при ревматичен и ревматоиден артрит, инфекциозен полиартрит, невралгии и неврити, остеоартрит, радикулит, ишиас, навяхвания и ставни болки – артралгия при спортистите, блокирано рамо, фиброзит, подагра, анкилоза, спондилоза, шийна и лумбална спондилоза. Румалая спомага за контролиране на възпалителните процеси съдейства за намаляване отоците и облекчаване на болките в коленете, раменете, кръста, врата и мускулите. Подкрепя организма за възстановяване на подвижността на ставите и подобряване на циркулацията при схващане на мускулите, умора и скованост.
Външно. Положете малко количество от гела на засегнатото място и леко масажирайте два пъти дневно. Ефектът се подобрява ако се направи и горещ компрес. Бързо се абсорбира от кожата и не зацапва дрехите. Странични ефекти: Няма.
Основни съставки: Екстракт от джинджифил с притивовъзпалително действие, екстракт от Босвелия (за здрави стави и мускули), масло от Indian Winter Green (добре познат аналгетик), смес от етерични масла (синергична комбинация с успокояващ ефект).
Разфасовка: 30 гр.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 26 ноември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев