Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Масло регенериращо за лице Етерика

  • Продукт на: Eterica Ltd

 Задайте въпрос 

5.80лв.

 Изчерпано 

Това е нов 100% натурален продукт. Съдържа: роза, бял равнец, розмарин, мента, смесени с натурални масла от пшенични зародиши, кайсиеви ядки, кокос, с вложени екстракти от салвия, хвощ, маточина и добавки от витамини А, С, D, E, F, ß-каротен, прополис, урея, колаген и UV филтър.

Приложение и показания:

Под влияние на околната среда, умора, стрес, диета и агресивни козметични средства се нарушава естествената хидратация на кожата. Това налага необходимост от допълнителни грижи за възстановяване естествения баланс и добрия външен вид на кожата на лицето, шията и деколтето. Тази комбинация от натурални и етерични масла, екстракти, витамини и добавки е специално предназначена да противодейства загубата на влага, да хидратира и тонизира, да опъва и изглажда, да забавя процесите на стареене.

Натуралните масла от пшенични зародиши, кайсиеви ядки и кокос възстановяват хидролипидния слой нак ожата. Розовото масло има регенериращ ефект. Маслото от бял равнец съдържа азулен и заедно с маслото от лавандула имат много добър противовъзпалителен и успокояващ ефект. Цялата комбинация регенерира и подхранва кожата, подобрява нейния газов и топлинен обмен, регулира намалената мастна секреция. Не съдържа консерванти.

Начин на употреба:

Маслото е подходящо за “нощна” грижа, тъй като кожата ни се дели, храни и диша много по-интензивно през нощта. Нанася се пестеливо върху чиста и подсушена кожа в желаните участъци. С върха на пръстите се масажира леко и нежно, с кръгообразни и спираловидни движения, по основните масажни линии. Особено внимание се обръща на участъците с видими бръчки, т.е. масажът трае поне 2-3 минути. Изишното количество от маслото се попива нежно с хартиена салфетка.


22мл


Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 20 ноември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев