Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Левзея RAMCOPHARM

  • Продукт на: RAMCOPHARM LTD

 Задайте въпрос 

9.90лв.

 Изчерпано 
Левзея расте в Алтай, Източен и Централен Сибир и Централна Азия. Билковият екстракт е много полезен за спортисти и хора, извършващи тежък физически труд, има анаболен ефект, благоприятства мускулния растеж – увеличаването на протеиновия синтез и подобряване на чернодробната функция. При редовен прием и дългосрочна употреба Leuzea билков екстракт подпомага здравината на сърдечния мускул, повлиява благоприятно състава на кръвта и хемоглобина. В допълнение, подпомага сексуалната активност при мъжете, стимулира растежа на мускулите и загубата на мазнини, повишаването на работоспособността и бързото възстановяване при професионални спортисти, значително подпомага физическата издръжливост. Подпомага паметта и фокусирането. Левзея таблетки Рамкофарм е комбинация от два екстракта: Rhaponticum carthamoides / маралов корен, левзея сафлоровидна/ - тотален екстракт 10:1 и стандартизиран на 95% екдистерон. Мараловият корен е естествено адаптивна вещество за повишаване на енергийните нива, помагащо на организма да се бори с физически или психически стрес. Естествен антидепресант за добро настроение, помагащ в борбата с умората и депресията.
Всяка таблетка съдържа 34мг екстракт Leuzea +16мг 20-хидрокси екдистерон
Прием: По 1 таблетка сутрин с чаша вода. При активно спортуващи и при изтощен организъм по 2 таблетки на ден – сутрин и преди обяд. След 2-3 месечно приемане на таблетки ЛЕВЗЕЯ се почива минимум един месец.
Хранителна добавка! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Опаковка: 30 броя таблетки

Продуктът е добавен в каталога на неделя 14 октомври, 2007.

Copyright © ЕТ Стефан Баев