Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Колаген-E ПЛЮС+

  • Продукт на: COMPLETE-PHARMA CO., LTD.

 Задайте въпрос 

23.10лв.

 Изчерпано 
Complete Pharma COLLAGEN-E PLUS+ съдържа колаген от канадска риба треска, олигомеропроантоциниди oлигомеропроантоцианидини от семена от грозде, Витамин Е ( vitamin E).
Количествено съдържание: Колаген тип I извлечен от риба (Marine collagen type-I -Japan) 500 mg; Витамин Е ( vitamin E) 20 mg /15 IU; Екстракт от гроздови семена ( Grape Seed) 2400 mg / 60 mg, Олигомеро- проантоцианидини (Oligomeric Proanthocyanidins) 57 mg)
Колаген-E ПЛЮС+ спомага за компенсиране на недостика на активен колаген в кожата и ставите и преодоляване на болките в ставите в резултат на окислително увреждане, съдейства за преодоляване симптомите на недохранена кожа, финни линии и бръчки, нездравословен вид на ноктите и косата, ранни признаци на стареене, нормализиране на кожата при стрес, предизвикан от ултравиолетовата радиация, нездравословен цвят на човешката кожа. Подпомага лечението при: венозна недостатъчност и хронична венозна недостатъчност (CVI), венозна тромбоза (кръвни съсиреци), оток, крехки капиляри.
Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 2 таблетки на ден по време на хранене.
риемат се в период от 20 дена, като се редува с 10-дневна почивка.
Забележка: Продукта е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба. Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката.
Опаковка: 60 таблетки

Продуктът е добавен в каталога на петък 24 октомври, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев