тел. 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

Шитаке22.00лв.

 Изчерпано 

  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта

Съдържание в една капсула - 250 мг
100% прах от Шитаке

Гъбата ШИТАКЕ расте в диви местности от праисторически времена. Нейното латинско наименование е ЛЕНТИНУС ЕДОДЕС . Гъбите ШИТАКЕ имат кафяви, леко издути шапки, които са с диаметър от 2 до 4 инча. През последните няколко десетилетия тази гъба, заедно с другите азиатски дървесни гъби , стават все по-популярни в резултат на нарастващите научни изследвания, подкрепящи техните многобройни ползи за здравето. Освен Китай, Япония, Корея, тези гъби понастоящем се култивират в много други страни, включително и в САЩ.

С гъбата ШИТАКЕ може да подкрепите вашата имунна система и да постигнате оптимално здраве. Голям брой изследвания, извършени през последните десет години установяват уникална съставка на гъбата ШИТАКЕ - еритаденин , който понижава нивата на холестерола, независимо какви мазнини са давани. Дори когато на лабораторните животни се дава диетичен протеин, богат на метионин /учените, изследващи аминокиселини са открили, че усилва образуването на холестерола/, еритаденинът все още понижава нивата на холестерола в зависимост от дозата.
Изследванията откриват още, че ШИТАКЕ е най-добрият хранителен източник на силен антиоксидант - L-ерготионеин, открит благодарение на нов аналитичен метод. Този антиоксидант се съдържа в гъбата в количество 40 пъти повече от това, което е открито
в пшеничен зародиш.
ШИТАКЕ са отличен източник още на селен, желязо, протеин, диетични фибри и витамин С. ШИТАКЕ има изразено антивирусно действие. Тя стимулира производството на интерферон.
ШИТАКЕ понякога може да даде алергична реакция и не трябва да се консумира от хора
с кръвотечения.

Препоръчително е за хора, които често боледуват от вирусни инфекции, в началото на зимата да правят едномесечен курс с ШИТАКЕ от 2 - 3 капсули три пъти дневно от 200 мг., а също и за хора с лоша жизнена хигиена, а при по-сериозни здравословни проблеми дозата е 3-4 капсули три пъти дневно от 200 мг.

Начин на употреба: три пъти дневно по 3-4 капсули с чаша топла вода на гладно.
Да не се приема от деца, бременни и кърмещи жени!

Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство
и не замества балансираното хранене!


Условия на съхранение: на сухо, проветриво място при стайна температура, без пряка слънчева светлина.

Опаковка: 90 капсули

  • Продукт на: TNT - 21

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 24 октомври петък, 2008.