Вива Чупс близалки за гърло

  • Продукт на: UAB Polta

 Задайте въпрос 

3.70лв.

 Изчерпано 
Близалки с благоприятен ефект върху лигавицата на гърлото. Вива Чупс гърло е близалка, съдържаща екстракти от бяла ружа, мащерка, градински чай и витамин С. Тя влияе благоприятно върху лигавицата на гърлото. Витамин С улеснява имунната система. Бялата ружа и мащерката спомагат за облекчане на болките в гърлото и гласните струни. Разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот са от съществено значение за правилното функциониране на организма. както е описано по-горе, могат да се наблюдават, когато 2 близалки на ден.
Активни съставки/в една близалка Viva Chups 10g /: рафинирана захар 6,27g , глюкозен сироп 3,29g, гъст воднист екстракт от градинска ружа 30mg, гъст воднист екстракт от мащерка 30mg, гъст воднист екстракт градински чай 30mg, сок от малина на прах 30mg, витамин С 15mg, киселинен регулатор: лимонена киселина, аро 93mg, аромат на малина 16,9mg, масло от евкалипт 7,5mg. Оцветител: Е120 – кохинил (100%) 0,7mg. Вода (разтворител) 186,9mg.
Начин на употреба: По 1 близалка 3 пъти дневно.
Хранителна добавка! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не превишава препоръчваната дневна доза!
Опаковка: 3 близалки по 10 гр., общо 30 гр.
Производител: UAB Polta, Полша

Продуктът е добавен в каталога на неделя 14 октомври, 2007.

Copyright © ЕТ Стефан Баев