Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Маска Амрита с розмарин за мазна кожа, акне и комедони

  • Продукт на: Amrita Laboratory Ltd.

 Задайте въпрос 

1.70лв.

Добави към кошницата:
Дълбокопочистващата маска с екстракт от розмарин съдържа фино смлян каолин, който има свойството да абсорбира мазнини и замърсявания и спомага за отстраняване проблемите на мазната и акнетична кожа. Цинковия оксид и сярата спомага за регулиране на излишното омазняване. Локално действащия антисептик бензилов алкохол подтиска възпаленията, които възникват при прекомерната секреция на мазнини.
Начин на употреба: Нанесете съдържанието на опаковката върху кожата на лицето и шията, като избягвате контурите на очите и устните. С върховете на пръстите втрийте леко сместа, за да проникне равномерно в порите. Оставете да действа 10 минути и изплакнете с хладка вода. Да се ползва по предназначение два до три пъти седмично.
Съдържание: Aqua, Kaolin, Sodium stearate, Rosmarinus officinalis extract, GLyceryl stearate, Zinc oxide, Sulfur, Titanium dioxide, Cetyl alcohol, Imidazolidinil urea, Polyethylenglycol, Benzyl alcohol, EDTA, Fragrans
Съхранение: Да се съхранява на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, при температура от 5 до 25° С. След отваряне маската да се съхранява в хладилник не повече от 5 дни.
Опаковка: 10 ml.

Продуктът е добавен в каталога на неделя 05 октомври, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев