Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Простатил Фитофарма

  • Продукт на: Phytopharma Ltd.

 Задайте въпрос 

13.00лв.

Добави към кошницата:
Маслото от Тиквено семе често се използва в подкрепа на функцията на простатната жлеза и забавяне на възрастовото й уголемяване, пикочния мехур и уретрата, бъбреците и стомаха. То може също да помогне за поддържане на здравословни нива на холестерола в кръвта в рамките на нормалното, а също подпомага и мозъчната дейност. Маслото съдържа незаменими мастни киселини: Линолова киселина 43–55%, Олеинова киселина 27–38%, Стероли и Токофероли. Естествен източник на Витамин Е, който е мощен антиоксидант. В добавка се съдържат етерични масла от: хвойна, розмарин, бял бор, бял равнец.
Приложение: Като хранителна добавка капсулите се приемат два пъти на ден по 1 или 2 с храната в продължение на 2-3 месеца. 1-2 месеца се прави почивка, и при необходимост, се правят още един или два курса със същата продължителност (2-3 месеца).
Предупреждение: Продуктът не е лекарствено средство и не замества разнообразното хранене, а се прилага като помощно средство към хранителния режим! Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Да не се приема от деца!
Опаковка: 30 капсули
Производител: Фитофарма ЕООД

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 02 октомври, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев