Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

ГИНКО АКТИВ

  • Продукт на: "Doych" LTD

 Задайте въпрос 

ГИНКО АКТИВ е с мощно антиоксидантно действие. Комплексът влияе благоприятно върху венозните стени, за подобряване на тяхната еластичност и здравина и предотвратяване опасните застойни състояния, съдейства за подобряване оросяването на мозъка и крайниците. Подпомага паметта, вниманието, концентрацията, когнитивните процеси, подобрява храненето на мозъка, стимулира и забавя проявата на мозъчно-съдова дегенерация и съдейства за подобряване на умствените способности в напреднала възраст. Съдоразширяващото действие на екстракта от гинко билоба създава условия за понижаване на кръвното налягане и нормално кръвообращение. Помага за предотвратяване на бързото съсирване на кръвта и образуването на тромби.
СЪСТАВ на GINKO ACTIV: сух екстракт от гинко билоба (Ginkgo Biloba), магнезиев оксид (Magnesium Oxyde), сух екстракт от гроздово семе (Vitis Vinifera), витамин С (Ascorbic acid), пиридоксинов хидрохлорид /витамин B6/ (Pyridoxine HCL), тиаминов хидрохлорид /витамин В1/ (Thiamine HCL).
Комплексното въздействие на съставките в ГИНКО АКТИВ постигат освен обичайното приложение при проблеми с концентрацията и паметта, студени крайници и умора, подобряване функционирането на нервната система и мускулите, и допринася за поддържане на нормалната психична функция.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 1 капсула дневно. Препоръчва се, след прием на продукта 3 месеца, да се направи 15 дни почивка. Продуктът е подходящ за продължителна употреба.
ОПАКОВКА: кутия с 30 капсули в блистери

Продуктът е добавен в каталога на сряда 01 октомври, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев