Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Интензивен хидратиращ серум с хиалуронова киселина Dr. Green

  • Продукт на: Dr.Green Valley Cottage

 Задайте въпрос 

21.60лв.

Добави към кошницата:
Вредното въздействие на слънцето ускорява стареенето на кожата, както и загубата на вода. Кожата се нуждае от влага и този серум с хиалуронова киселина доставя дългосрочни резултати, когато се използва ежедневно - изглажда кожата, спомага за намаляване на бръчки и линии. Нискомолекулната хиалуронова киселина има по-малки молекули, способни да проникнат под повърхността на кожата за да допринесе за изглаждане, подмладяване и предотвратяване на появата на бръчки и сухота - отличителните белези на стареене на кожата. Хиалуроновата киселина се превърна в популярна модерна дума в бюти индустрията днес. Тя е мощен овлажнител, който когато се прилага локално, спомага за създаване на защитна бариера от мръсотия, външни замърсители, и UVB лъчи. Нашите тела естествено произвеждат хиалуронова киселина, когато сме млади, но с възрастта нивата на хиалуронова киселина с изчерпват и затова бръчките се образуват в резултат на сухота и загуба на еластичност.
Състав: WATER, GLYCERIN, VITAMIN C, HYALURONIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN. Не съдържа парабени, оцветители, синтетични минерали, олиа и силикони. Дерматологично тестван продукт.
Начин на употреба: Нанасяйте нежно върху предварително почистена кожа. Оставете да попие, след което нанесете крем - препоръчително е да използвате Крем с Хиалуронова киселина. Подходящ за всички типове кожа. Само за външна употреба.
Опаковка: флакон с дозатор 50 ml
Производител: Integra labs, USA

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 29 септември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев