Балсам СПАСАТЕЛЬ Форте

  • Произведено от: Alfa Intel Sp./ Dr. Retter EC Po

 Задайте въпрос 

7.00лв.

Добавяне в количката:
Предназначение: Балсам Спасател съдейства за за третиране на рани изгаряния, травми и остри възпаления на кожата. ускорява заздравяването и предотвратява появата на белези. Спасатель значи спасител на руски.
Приложение:
- при повърхностни и дълбоки рани;
- при гнойни процеси в пресни рани;
- при термични поражения на кожата (изгаряне и измръзване);
- при химични поражения на кожата;
- при травматични увреждания (натъртвания, хематоми,одрасквания, порязвания, разтегнати сухожилия и др ):
- при остри възпалителни процеси по лигавиците и кожата, фисури, хемороиди;
- при болка, оток и сърбеж при ухапване или ужилване от насекоми; - при обриви и подсичане;
- при зачервена и раздразнена кожа (след бръснене, епилация или по друга причина);
- за защита на кожата от слънце и студ, предпазване от напукване, загрубяване и изпръхване.
Действие: Балсам СПАСАТЕЛЬ Форте притежава уникално ранозаздравяващо действие, дължащо се на способността му да стимулира регенерационните процеси. По този начин ускорява заздравяването и предотвратява появата на белези. При приложение на балсама веднага след изгаряне не се образуват мехури. Възстановяването на епидермиса става едновременно по целия засегнат участък непосредствено след възстановяване на основния слой на кожата, което намалява риска от поява на трайни белези. Мощното бактериостатично действие на включените в балсама природни вещества и мобилизирането на естествения имунен отговор в местата на апликация не позволяват развитие на инфекции и интоксикации. Приложението му намалява усещането за болка, като обезболяването се дължи на възстановяване химичния баланс в увредените тъкани. Успокоява раздразнението, сърбежа и паренето, намалява зачервяването. Продължителната употреба на балсама облекчава състоянието и подпомага оздравителния процес при фисури и хемороиди. Балсам СПАСАТЕЛЬ Форте редуцира склонността на кожата към поява на синини. Добрата му резорбция позволява за около денонощие да се възстанови работоспособността при разтегнати сухожилия, силни натъртвания и повърхностни хематоми. Намалява лющенето, възстановява, омекотява и изглажда кожата, прави я еластична и я пази от изсушаване. Състав:: Lactis Lipida, Oleum Hippophae Rhamnoides, Cera Alba, Oleum Terebinthinae, Tocopherol Acetate, Oleum Malaleuca Altemifolia, Oleum Lavandulae, Oleum Rosae, Bisabolol.
Ефикасността на балсама се основава на щателно подбрана и балансирана комбинация от изцяло натурални и пречистени природни компоненти. В основата на рецептурата стои съставът на мехлем, разработен от и предназначен за военни.
Lactis Lipida са специално приготвени мазнини, получени от краве мляко, които омекотяват, обновяват и правят кожата еластична Възстановяват естествения лилидеи слой, предотвратяват загубата на вода и защитават от негативното въздействие на външни фактори.
Oleum Hippophae Rhamnoides (масло от ракитмик) се добива от зрелите плодове на растения, отглеждани в екологично чисти райони в Сибир. В маслото се съдържат повече от сто необходими за човешкия организъм витамини, микроелементи, ненаситени мастни киселини, органични киселини, дъбилни вещества. Ускорява регенерацията и увеличава интензивността на възстановителните процеси. Регулира по уникален начин естествените физиологически процеси в кожата и така осигурява бързото й обновление. Неутрализира свободните радикали, намалява лющенето.
Oleum Terebinthinae (терпентин) се получава от иглолистни дървета. Съдържа етерични масла, които засилват кръвоснабдяването в намазаните участъци. По този начин по-бързо и пълно се усвояват всички съставки на балсама.
30 g.

Клиентите, закупили този продукт, закупиха и...

Copyright © Естетик гардън ЕООД