тел. 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

Депигментин контейнер Амрита


3.20лв.

 Изчерпано 

  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Bright Skin
Избелването е процес, към който трябва да се подходи внимателно, тъй като има по-скоро дерматологичен, отколкото козметичн характер. Пигментацията е имунен процес на кожата за защита и по никакъв начин не бива да бъде увреждан, защото при нарушаването й се стига до хиперпигментация, изразяваще се в появата на петна. Преди да започне третирането на петната, е необходимо да се определят причините за появат им, както и това дали те са с временен или постоянен характер. Когато прибегнем до избелващо средство, то трябва да отговаря на следните изисквания:
- да не нарушава нормалната структура и функциите на меланоцитите.
- да щади кожата от странични действия.
- да решава проблема само на ниво козметична намеса.

ДЕПИГМЕНТИН е ефективно избелващо средство за третиране на пигментни петна или за общо избелване на тена. Действието му се изразява в подтискане синтеза на пигмента меланин без да уврежда меланогенезата като цяло. Дължи се на комбинация от АНА-киселини и екстракт от мечо грозде, в който се съдържа природен арбутин. Последният е дериват на хидрохинона, има природен произход и е по-щадящ за кожата.
Нанася се вечер върху предварително почистена кожа, само върху проблемния участък, а при необходимост и върху цялото лице. Може да се използва всеки ден, но не повече от осем седмици. Препоръчва се употребата в есенния и зимния сезон.
Избягвайте контакт с очите. При попадане в окото изплакнете обилно с вода.
 Цената е за 1 контейнер. В кутия са по 10 контейнера.
3 ml
  • Продукт на: Amrita Laboratory Ltd.

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 17 септември сряда, 2008.