Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Анти стрес ампула Амрита

  • Продукт на: Amrita Laboratory Ltd.

 Задайте въпрос 

3.00лв.

Добави към кошницата:
Pearl Skin 

Универсален антиоксидант за всеки тип кожа.

Антиоксидантният ефект се състои в свързване и неутрализиране на високореактивни радикали. Процесите на образуването им и тяхното неутрализиране са непрекъснати и съществуват в крехко равновесие, на което се дължи оцеляването на клетките. Нарушаването му, обаче, води до увреждане на липидните мембрани, ДНК, протеините и може да се стигне до там, че процесите на отмиране на клетките да надвишат процесите на обновяването им. Принципно борбата със свободните радикали трябва да се превърне в наше ежедневия поради непрекъснато увеличаващите се вредни влияния на заобикалящата ни среда.
Ампулата съдържа аскорбилпалмитат - стабилизирана аскорбинова киселина, която подобрява регенериращата функция на кожата и витамин Е - един от най-важните природни антиоксиданти. Действа отпускащо и успокояващо, бързо отстрабнява стреса, съхранява блясъка на кожата.
Pearl Skin зарежда клетките с витамини и стимулира бързото им обновяване, отсранява последиците от окислитено-редукционните процеси, които се считат за един от основните фактори за преждевременно стареене. Препаратът предпазва от възпалителни процеси повърхностните епителни слоеве. В резултат на действието на Pearl Skin се постига свежест и равномерност на тена, съхраняване на здравето и младостта на кожата.
Препоръчителна употреба:
- за ефективно отстраняване на умората и стреса нанасяйте през вечер, в продължение на четири седмици.
- за предпазване на кожата от атаката на свободните радикали и освежаване на тена - един-два пъти седмично.
Цената е за 1ампула. В кутия са по 10 ампули.
3 ml

Продуктът е добавен в каталога на сряда 17 септември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев